BUTTERFLY - Franziska Innerforce ZLC

Franziska Innerforce ZLC je prkno vyvinuté přesně podle požadavků německé superstar Patricka Franzisky. Dřevo ... Celý popis

SKLADEM

Franziska Innerforce ZLC je prkno vyvinuté přesně podle požadavků německé superstar Patricka Franzisky. Dřevo se vyrábí systémem Innerforce se dvěma vrstvami karbonu ZLC, které jsou umístěné blíže ke středu. Proto získává prkno na rychlosti a dynamice, aniž by ztratilo cokoliv z kontroly díky delšímu času míčku na pálce (tzv. dwell-time).
Design dřeva byl navržený samotným hráčem. Iniciály PF v černo-žlutém plíšku vyjadřují touhu hráče najít záblesk světla v každodenní rutině tréninků.
Franziska říká: S vybavením Butterfly hraji již velmi dlouho a prkna slavných hráčů byla pro mne vždy speciální. Jsem šťastný, že nyní mám i jedno své. Líbí se mi na něm, jak dokáže zadržet míček na pálce. Je velmi jednoduché pak kontrolovat svůj servis, příjem podání a bloky v pasivní hře. Zlatý plíšek s mými iniciálami PF pak dotváří celkový design, který je podle mého názoru nadčasový a trvalý. Doufám, že se bude líbit i vám.
Doporučujeme útočníkům, kteří chtějí mít kontrolu nad svými údery.

Vrstvy: 5 + 2 karbon ZLC
Velikost hlavy: 157x150 mm
Síla: 5.7 mm
Rozměr držátka:
FL: 100×25×34 mm
ST: 100×23×28 mm
AN: 100×24×34 mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102107
Rychlost: 94
Kontrola: 66
Váha: 88 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit