BUTTERFLY - Ovtcharov Prime C

NOVINKAButterfly Ovtcharov Prime C je závodní karbonová pálka na stolní tenis navržena pro nekompromisní, moderní ... Celý popis

SKLADEM

Butterfly Ovtcharov Prime C je závodní karbonová pálka na stolní tenis navržena pro nekompromisní, moderní útočnou hru. Pálka má na obou stranách potah Butterfly Lagnus (schválený ITTF pro soutěže) s tloušťkou houby 2,0 mm. Potah se kromě vyšší rychlosti vyznačuje výraznou přilnavostí a mírnou lepivostí, což umožňuje hráči vyvinout maximum rotace do úderu.
Prkno Ovtcharov Prime C obsahuje dvě karbonové vrstvy, které díky své tvrdosti zvyšují rychlost rakety a zároveň zajišťují pravidelnější odraz míče. Díky tomu jsou údery snadněji kontrolovatelné.
Butterfly Ovtcharov Prime C perfektní volbou pro ambiciózní hráče s útočným stylem hry.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10202401
Rotace: 83
Rychlost: 90
Kontrola: 70
Tvrdost: střední
Váha: 0.18 kg
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit