STIGA - DNA Platinum H

Kolekce potahů STIGA 2021 Potahy STIGA DNA Platinum navazují na velmi úspěšné modely potahů DNA Pro. Jsou ... Celý popis

SKLADEM

Kolekce potahů STIGA 2021
Potahy STIGA DNA Platinum navazují na velmi úspěšné modely potahů DNA Pro. Jsou vyrobeny v Německu v úzké spolupráci na vývoji a testování s reprezentačními družstvy Číny. Jsou určeny pro útočné hráče upřednostňující nejvyšší kvalitu.
DNA Platinum jsou vyrobeny novou technologií PSC (Power Sponge Cell), která zvyšuje rychlost a dynamiku potahu. Díky krátkým vroubkům a užší vrchní gumě mohla STIGA použít spodní houbu o šířce až 2,3 mm. Vrchní guma má vysoký zátah a umožňuje hráči zahrát libovolný úder z různých herních pozic.
Technologie PSC dále prodloužila letovou křivku míčku a zajistila zajímavý zvuk při úderu.
DNA Platinum se vyrábějí ve čtyřech různých tvrdostech houby - S (42,5 stupně), M (47,5 stupně), H (50 stupňů) a XH (52,5 stupně).

DNA Platinum H
Tvrdost houby je 50 stupňů a díky tomu je potah vhodný pro dynamické údery s maximální rychlostí. Určen pro útočníky s razantními údery.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12002203
Rotace: 97
Rychlost: 105
Kontrola: 73
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit