PimplePark - Wobbler

Potah s dlouhými vroubky (tráva), která byl vyvinut speciálně pro plastové míčky. Byl navržen s vysokým ... Celý popis

SKLADEM

Potah s dlouhými vroubky (tráva), která byl vyvinut speciálně pro plastové míčky. Byl navržen s vysokým rušivým efektem blízko stolu. Středně tvrdé vroubky umožňují hráčům provádět velmi dobré údery, které je obtížné vrátit.

Potah umožňuje velmi krátké pasivní bloky přes síť. Při aktivním hraní však mohou hráči provádět také výpadové útoky, které je obtížné předvídat. Verze OX je vhodná pro hru blízko stolu. Verze s houbami nabízejí větší potenciál pro výpadový útok, zejména pro technicky vyspělé hráče.

Výrobce: PimplePark
Kód zboží: 46001801
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit