andro - Rasanter R53

Nejrychlejší potah ze série potahů andro Rasanter. Velmi rychlý, dynamický díky houbě o tvrdosti 53 stupňů. ... Celý popis

SKLADEM

Nejrychlejší potah ze série potahů andro Rasanter. Velmi rychlý, dynamický díky houbě o tvrdosti 53 stupňů.
Houba je vyrobena technologií Energy Cell, která prodlužuje pocit míčku na pálce, optimalizuje přenos energie do míčku a zlepšuje zpětnou vazbu.
Určeno pro ryzí útočníky s dynamickými údery.

Profil 'Rotation' - více spinu i rychlosti.
Menší vzdálenost mezi většími a kratšími vroubky zvyšuje povrchové tření a pozitivně ovlivňuje přeměnu energie na rotaci.

Rasanter R37 (spinová měkká)
Rasanter R42 (spinová středně tvrdá)
Rasanter R47 (spinová tvrdá)
Rasanter R50 (spinová extra tvrdá)
Rasanter V42 (rychlá středně tvrdá)
Rasanter V47 (rychlá extra extra tvrdá)
Rasanter R53 (spinová extra tvrdá)

Výrobce: andro
Kód zboží: 15002001
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit