DONIC - Robopong 3050 XL + 72 míčků zdarma

Akce - nyní zdarma 72 ks míčků DONIC Coach P40+ ** Kompatibilta: Robopong 3050XL nefunguje s mobily Samsung S9 ... Celý popis
SKLADEM

Akce - nyní zdarma 72 ks míčků DONIC Coach P40+ **

Kompatibilta: Robopong 3050XL nefunguje s mobily Samsung S9 se systémem Andrid 10 (pouze Samsung S9 s A9). Robopong nefunguje s mobily/tablety značky Huawei.

Robot DONIC Robopong 3050 XL je revoluční robot (simulator) pro trénink stolního tenisu. Byl navržen tak, aby co nejvíce simulovat tréninkové kombinace a soupeře při zápase. Je určený pro všechny - od začátečníků a dětí po profesionály. Jednoduchým stisknutím tlačítka si můžete vybrat základní trénink, pokročilý trénink, vytvořit si vlastní trénink nebo zkusit trénink kondice.
Robot je určen pouze pro plastové míčky 40+.
K obsluze Vám pomáhá jednoduchá aplikace NEWGY (ke stáhnutí pro A 7.0, IOS 8.0 a Windows 7.0 u notebooků). K obsluze pak slouží uživatelův mobil, tablet, notebook připojený přes Bluetooth°.
Robot má dvě nezávislá kolečka s motorem, díky nimž se dosahuje reálných rotací (vrchní, spodní, bez rotace).
V robotu je nahráno vice jak 100 různých kombinací rozdělených podle obtížnosti pro začátečníky, pokročilé a profesionály. Možnost nastavení a uložení vlastních kombinací do paměti.
Diody na hlavě robota udávají přesnou rotaci míčku, kterou robot vkládá do právě vystřeleného míčku.
Sběrná síť je součástí robota a zajišťuje vracení míčků zpět. Umožňuje tak nepřetržité hraní bez nutnosti míčky sbírat manuálně.
Snadná instalace a demontáž. Lze jej použít na všechny typy stolů.

Technická data:
Síť: je součástí robota
Oscilace: ano, až 100 různých míst
Rychlost vystřelení: 10 - 200 km/hod
Počet programů: 100+
Druhy úderů: topspin, backspin (čop), sidespin, kontr, pink, servis
Míčky za minutu: 1 - 170
Míčky: 40+ (pouze pro plastové míčky)
Váha: 8 kg
Aplikace: NEWGY (A 7.0, IOS 8.0 a Windows 7.0 u notebooků)
Záruka: 2 roky

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 14751801
Váha: 8 kg
Balení: 1 ks
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit