STIGA - ECO Future M

NOVINKASTIGA 2023 První ekologický potah na světě vyrobený z Fairtrade gumy a recyklovaných obalových materiálů. ... Celý popis

SKLADEM

STIGA 2023

První ekologický potah na světě vyrobený z Fairtrade gumy a recyklovaných obalových materiálů. Vrchní guma je vyrobena se zvýšeným množstvím přírodního kaučuku, což podstatně prodlužuje její životnost. ECO Future M je k dispozici se střední tvrdostí houby 47,5 stupně a je dostatečně univerzální pro hráče všech úrovní.

Budoucnost je zelená - Když si vyberete ECO Future, děláte hned od začátku ekologické rozhodnutí. Obal je vyroben z recyklovaného materiálu, což odráží závazek společnosti STIGA snižovat množství odpadu a snižovat uhlíkovou stopu. Náš závazek k udržitelnosti však nekončí u balení, jsme také hrdí na to, že můžeme oznámit, že ECO Future je první potah na stolní tenis na světě vyrobený z Fairtrade gumy. Jedná se o změnu hry v každém smyslu, která nejen optimalizuje váš výkon, ale také přispívá k etickému obchodu. Chcete-li se dozvědět více o významu Fairtrade gumy, navštivte www.fairrubber.org

Navrženo pro dokonalost - Guma ECO Future, vyrobená s pečlivou německou precizností, slibuje kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Jeho pokročilá technologie se vyznačuje zvětšenými póry v houbě, které nabízejí zvýšený katapult-efekt a vyšší oblouk. Je ideální pro hráče, kteří se chtějí soustředit na zdokonalení své techniky, zejména pokud jde o rotaci a kontrolu.

• Obal vyrobený z recyklovaného materiálu
• První guma na stolní tenis, která byla kdy vyrobena s Fairtrade gumou
• Vyrobeno v Německu
• Zvětšené póry v houbě pro zvýšený efekt katapultu a vyšší oblouk
• Prodloužená životnost díky zvýšenému množství přírodního kaučuku v horní gumě
• Guma vhodná pro rozvoj techniky, se zaměřením na rotaci a kontrolu
• K dispozici s tvrdostí houby 47,5
• Navrženo a vyvinuto v úzké spolupráci s akademiemi stolního tenisu v Číně
• Průhledná horní vrstva pro lepší vzhled a dotek
• Houba krémové barvy
• Pro více informací o Fairly traded navštivte www.fairrubber.org

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12002309
Rotace: 95
Rychlost: 85
Kontrola: 80
Tvrdost: střední
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit