BUTTERFLY - Tosy (bunda)

Jsme jeden tým! Kolekce TOSY byla vytvořena na podporu klubů. Klasické barvy i střih, decentní design, pohodlný ... Celý popis

SKLADEM

Jsme jeden tým! Kolekce TOSY byla vytvořena na podporu klubů. Klasické barvy i střih, decentní design, pohodlný materiál - to vše s cílem uspokojit všechny hráče z vašeho klubu. A v neposlední řadě TOSY nabízí garantovanou dostupnost 5 let až do roku 2026! To vše za velmi zajímavou cenu.
Bunda TOSY se vyrábí ve třech různých barvách a poskytne vám komfort při tréninku i utkání. Buďte jeden tým v jednotném oblečení.
Doporučujeme dokoupit kalhoty TOSY. Bunda a kalhoty se prodávají zvlášť a můžete si vybrat rozdílnou velikost.
Materiál: 100% mikrovlákno
Barva: červená, černá, modrá

Nevíte, jakou zvolit velikost? Mrkněte na odkaz výše Jakou vybrat velikost?
Nesedí Vám velikost? Rádi Vám ji zdarma vyměníme.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10352103
Pohlaví: unisex
Typ: Bunda
Váha: 0.5 kg
Balení: 1 ks
Materiál: 100% mikrovlákno
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit