BUTTERFLY - Fan Zhendong ALC

Fan Zhendong ALC je prkno Butterfly, které si zvolila pro svou hru světová jednička Fan Zhendong (údaj je platný ... Celý popis

SKLADEM

Fan Zhendong ALC je prkno Butterfly, které si zvolila pro svou hru světová jednička Fan Zhendong (údaj je platný k září 2022).
Toto dřevo se pyšní strukturou dýh a dvou vrstev karbonu Arylate, které používá s úspěchem celá řada špičkových hráčů (např. Timo Boll, Zhang Jike, Harimoto, Mizutani atd.). Tato kombinace patří k nejpopulárnějším ve světě stolního tenisu na všech úrovních.
Výhodou je vysoká pružnost Arylate karbonu, jeho dynamika a rychlost, a především úžasná kontrola, jež činí toto prkno velmi snadno ovladatelné.
Ve srovnání s prknem Fan Zhendong Super ALC je klasická ALC o něco pomalejší s vyšším stupněm kontroly míčku. Použité dýhy dřev jsou totožné.
Pro koho je Fan Zhendong ALC určeno?
Doporučujeme hráčům všech úrovní s topspinovým pojetím hry. Především pak těm, kteří používají prkno bez karbonu a rádi by trochu zrychlili.
Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Fan Zhendong ALC nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy.

Více informací o celé řadě pěti dřev Fan Zhendong naleznete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/nase-tipy/fanzhendong

Držátko: konkávní (FL), rovné (ST), penholder
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 87 gramů
Vrstvy: 5 + 2 ALC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.8 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102206
Rychlost: 96
Kontrola: 66
Váha: 87 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit