BUTTERFLY - Dignics 05

Sedmý nejpoužívanější potah současnosti mezi závodními hráčemi. Detailní informace o potahu najdete zde: ... Celý popis

SKLADEM

Sedmý nejpoužívanější potah současnosti mezi závodními hráčemi.
Detailní informace o potahu najdete zde: https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/recenze-produktu/recenze-dignics-05


DIGNICS 05 pozvedne vaši hru na jinou úroveň. Je vyroben technologií Spring Sponge X, což je vylepšená verze Spring Sponge s ještě větší elasticitou. Unikátní vrchní guma se zesílenou vrstvou proti rychlému opotřebení poskytuje mimořádný pocit míčku na pálce. DIGNICS 05 vyhovuje hráčům, kteří hrají rychlé útočné údery, topspiny i kontry u stolu a ze střední vzdálenosti.

Hlavní předností potahu je to, že míček z něj letí přímo ve směru pohybu pálky a více k zadní hraně stolu. DIGNICS 05 dokáže podržet míček na pálce déle díky svým výborným vlastnostem. Vyniká skvělým pocitem míčku při příjmu podání nebo v kontratopspinových výměnách. Příjem podání je efektivnější (především bekhendový flip tzv. Chiquita). Navíc útočné údery mohou být zahrány s mnohem větší přesností než v minulosti, takže jsou mnohem efektivnější.

Po uvedení plastových míčků na trh si mnoho hráčů stěžuje na to, že nedokáží dát do míčku tolik rotace jako dříve s míčkem celuloidovým. Poptávka po rychlém a točivém potahu je mnohem vyšší než v minulosti. DIGNICS 05 je potah, který nabízí řešení.

S potahem DIGNICS 05 hrají (stav k 1.2.2019) tito hráči: Lin Gaoyuan, Tiago Apolonia, Seiya Kishikawa nebo Wong Chun Ting.

Pro jaký typ hráčů je potah DIGNICS 05 určený?
Hráčům, kteří hrají aktivně již od příjmu podání
Tato vlastnost se nejlépe projeví, pokud hráč zasáhne míček přesně.

Hráčům, kteří chtějí dominovat v kontraspinových výměnách.
Schopnost podržet míček na pálce to velmi usnadní.

Hráčům, jejichž největší předností je topspinová hra u stolu a ze střední vzdálenosti
Díky zvýšené dynamice potahu snadno přehrajete svého soupeře.

Z výhod potahu DIGNICS 05 mohou profitovat hráči všech úrovní.

Hráčům, kteří nejsou spokojeni se svou dosavadní hrou
Výhoda je ta, že s potahem DIGNICS 05 zahrajete silovější údery a zároveň budete moci hrát variabilněji.

Hráčům, kteří mají problémy vložit do plastového míčku hodně rotace
Vylepšená přilnavost vrchní gumy pomůže udeřit míček s tou správnou rotací.

Technologie výroby
DIGNICS 05 je vyroben pomocí nové technologie Spring Sponge X, jež je výsledkem devítiletého vývoje. Cílem je dosáhnout větší dynamiky a síly. Také výdrž potahu je delší oproti potahům s technologií Spring Sponge. Výsledkem je rozdíl v dynamice a rychlosti. Spring Sponge X je klíčovou technologií k dosažení výborných vlastností potahu DIGNICS 05.

Výsledkem vývoje je použití houby s tvrdostí 40 stupňů. To je o 4 stupně více, než je použito u potahu TENERGY 05. Ale díky vylepšeným vlastnostem získáte o 14% více pružnosti při stejné tvrdosti a váze.(*) Navíc potah není těžký, takže ho zvládnout i hráči zvyklí na TENERGY 05.
(*) Tvrdší houba u DIGNICS 05 ve srovnání s TENERGY 05, ale váha je téměř stejná. DIGNICS 05 má tvrdost 40 stupňů, TENERGY 05 36 stupňů.

Vrchní guma se také vylepšila. Nyní lze do míčku snadněji vložit ještě více rotace, což je důležitá vlastnost při hře s plastovými míčky. Míček zůstává na potahu o něco déle díky unikátní pružnosti. Navíc, byla výrazně zvýšena odolnost gumy proti ohrání míčku. (*)

Byly vybrány vroubky s kódem No.05. Stejné jako mají potahy TENERGY 05. Z cca 200 vzorků byly vybrány takové, které nejlépe sedí v kombinaci s technologií Spring Sponge X. Tyto vroubky jsou známé pro možnost vložit maximum rotace do míčku.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10001901
Rotace: 99
Rychlost: 105
Kontrola: 78
Tvrdost: středně tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit