BUTTERFLY - Freitas ALC

Hi-tech prkno od firmy BUTTERFLY využívající výhody Arylate karbonu (anglicky ALC). Prkno je svými vlastnostmi ... Celý popis

SKLADEM

Hi-tech prkno od firmy BUTTERFLY využívající výhody Arylate karbonu (anglicky ALC). Prkno je svými vlastnostmi velmi podobné Michael Maze Carbon. Hráči získávají měkčí pocit míčku na pálce díky měkčím vnějším dýhám a větší kontrolu v úderech než u všech předchozích modelů. Toto prkno s dvěmi vrstvami Arylate karbonu se vyznačuje dynamikou a perfektní kontrolou. Je vhodné pro topsinové hráče.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10101601
Rychlost: 95
Kontrola: 63
Váha: 85 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit