BUTTERFLY - Innerforce Layer ALC.S

Nová dimenze Innerforce Layer Prkno Innerforce Layer ALC.S z novinek BUTTERFLY 2017 navazuje na úspěch prken ... Celý popis

SKLADEM

Nová dimenze Innerforce Layer

Prkno Innerforce Layer ALC.S z novinek BUTTERFLY 2017 navazuje na úspěch prken Innerforce Layer. Vychází z Layeru ALC a používá stejný druh Arylate karbonu. Užší střední dýha snižuje vibrace a zvyšuje kontrolu a pocit míčku na pálce. Karbonové vrstvy Arylatu umístěné přímo na střední dýze zajistí perfektní stabilitu a přesnost.

Prkno je určené pro útočně laděné hráče s převahou topspinových úderů, kteří hledají dynamiku a zároveň kontrolu.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10101701
Rychlost: 96
Kontrola: 65
Váha: 91 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit