BUTTERFLY - Viscaria Super ALC

iscaria Super ALC je první prkno značky Butterfly obsahující vylepšený Arylate karbon. Ten pod označením Super ... Celý popis

SKLADEM

iscaria Super ALC je první prkno značky Butterfly obsahující vylepšený Arylate karbon. Ten pod označením Super ALC poskytuje vyšší odskok míčku a tedy i rychlost. Jedná se o umělý, ale velmi ohebný materiál, na jehož vývoji pracovali výzkumníci v Japonsku dlouhých 10 let.
Ve srovnání s oblíbeným prknem Viscaria je tento nástupce rychlejší při zachování vysokého stupně kontroly míčku. Použité dýhy dřev jsou u Super ALC totožné s původní Viscarií. Co však ji činí unikátní, jsou právě dvě karbonové vložky Super ALC.
Pro koho je Viscaria Super ALC určena?
Doporučujeme ji pro hráče všech úrovní s útočným pojetím hry. Především pak pro ty, kteří používají klasickou Viscarii nebo Boll ALC, a rádi by trochu zrychlili.
Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Viscarie Super ALC nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy. Verze 05 jsou vhodné pro razantní útočníky, zatímco Dignics 09C bychom doporučili hráčům preferující rotace.
Na tuto pálku nelze poskytnout dodatečná sleva na kluby.Více informací naleznete zde v angličitně:
https://www.butterfly-global.com/en/product/superalc/
Výborná recenze tohoto prkna od Karla Malíka zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/recenze-produktu/recenze-viscariasalc
Držátko: konkávní (FL), rovné (ST)
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 90 gramů
Vrstvy: 5 + 2 Super ALC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.7 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102201
Rychlost: 99
Kontrola: 65
Váha: 90 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit