BUTTERFLY - Glayzer

NOVINKABUTTERFLY 2023 Glayzer - potah, který vám zlepší hru a naplní váš potenciál. Je vyráběn ve dvou variantách ... Celý popis

SKLADEM

BUTTERFLY 2023

Glayzer - potah, který vám zlepší hru a naplní váš potenciál. Je vyráběn ve dvou variantách - vyberte si ten, který se hodí k Vaší hře.
Glayzer - vrchní guma je vyrobena stejnou technologií jako u potahu Dignics 05 a a poskytuje enormní přilnavost při dotyku s míčkem. Houba má označení Spring Sponge X a je v šedé barvě s tvrdostí 38 stupňů. Tedy o 2 stupně měkčí než u Dignics 05 (ten má tvrdost 40 stupňů).
Síla, rychlost, dynamika a rotace jsou díky gumě a houbě snadno přeneseny do míčku a do úderu hráče. Údery mají stabilní vyšší trajektorii letu míčku.
Unikátní vrchní guma se zesílenou vrstvou proti rychlému opotřebení poskytuje mimořádný pocit míčku na pálce i extrémně dlouhou životnost. Dokáže podržet míček na pálce déle díky svým výborným vlastnostem. Hráči ocení především skvělý pocit při hře u stolu, při příjmu podání čopem i flipem, při servisu nebo v kontratopspinových výměnách.
Pro koho je Glayzer určený?
Pro všechny hráče, kteří chtějí zvýšit rotace a preciznost úderů. Pro ty, kteří chtěli hrát s potahy DIGNICS, ale ty se jim zdály příliš drahé. Pro útočníky, kteří chtějí dominovat ve výměně od začátku - od servisu nebo příjmu podání po kontraspinové výměny.
Hlavní výhody potahu Glayzer:
- Dynamika a rotace v míčku
- Přesnost - míček letí tam, kam chcete
- Dlouhá trvanlivost
- Dostupná cena
V nejbližším období zde přineseme recenzi s testem potahu.
Detailní informace o potazích Glayzer najdete zde:
https://www.butterfly-global.com/en/product/glayzer/

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10002301
Rotace: 99
Rychlost: 100
Kontrola: 78
Tvrdost: střední
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit