BUTTERFLY - Dignics 09C

S potahem DIGNICS 09c v současné době hrají Timo Boll nebo Dima Ovtcharov. Důvody, proč přešli na tento potah, ... Celý popis

SKLADEM

S potahem DIGNICS 09c v současné době hrají Timo Boll nebo Dima Ovtcharov. Důvody, proč přešli na tento potah, najdete v přiloženém videu.

Potah jsme nechali otestovat a výbornou recenzi najdete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/recenze-produktu/dignics09c
Dignics 09c je vyroben technologií Spring Sponge X, což je vylepšená verze Spring Sponge disponující ještě větší elasticitou. Lepivá vrchní guma chráněná fólií poskytuje enormní přilnavost při dotyku s míčkem. Výsledkem jsou maximální rotace při topspinových úderech. Houba má tvrdost 44 stupňů.
Potah je určený pro útočníky, kteří hledají rychlý lepivý potah a jejichž údery zdobí rotace.
Ovtcharov říká: 'S Dignics 09c nemusím řešit, kolik rotace vloží do míčku soupeř. Já pouze švihnu plnou silou proti míčku a vím, že ten poletí přesně tam, kam chci. Naopak, při hře u stolu, je díky lepivému povrchu pomalejší a tím pádem velmi přesný a snadno kontrolovatelný.'
Hlavní předností všech potahů DIGNICS je to, že míček z nich letí přímo ve směru pohybu pálky. DIGNICS dokáže podržet míček na pálce déle díky svým výborným vlastnostem. Vyniká skvělým pocitem míčku při příjmu podání nebo v kontratopspinových výměnách. Navíc útočné údery mohou být zahrány s mnohem větší přesností než v minulosti, takže jsou mnohem efektivnější.

Technologie výroby
DIGNICS 09c je vyroben pomocí nové technologie Spring Sponge X, jež je výsledkem devítiletého vývoje. Cílem je dosáhnout větší dynamiky a síly. Také výdrž potahu je delší oproti potahům s technologií Spring Sponge. Výsledkem je rozdíl v dynamice a rychlosti. Spring Sponge X je klíčovou technologií k dosažení výborných vlastností potahů DIGNICS.
Navíc byla výrazně zvýšena odolnost gumy proti ohrání míčku a tak potahy DIGNICS disponují vysokou přilnavostí mnohem déle než běžné potahy.

Detailní informace o potazích Dignics najdete zde: https://dignics.butterfly.tt

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10002003
Rotace: 100
Rychlost: 102
Kontrola: 70
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit