BUTTERFLY - Dignics 64

DIGNICS 64 pozvedne vaši hru na jinou úroveň. Je vyroben technologií Spring Sponge X, což je vylepšená verze ... Celý popis

SKLADEM

DIGNICS 64 pozvedne vaši hru na jinou úroveň. Je vyroben technologií Spring Sponge X, což je vylepšená verze Spring Sponge s ještě větší elasticitou. Unikátní vrchní guma se zesílenou vrstvou proti rychlému opotřebení poskytuje mimořádný pocit míčku na pálce.

DIGNICS 64 je nejrychlejší potah s největší dynamikou z řady potahů Dignics. Jeho letová křivka je velmi nízká a doporučujeme ho hráčům, kteří chtějí dostat soupeře pod tlak všemi údery.

Hlavní předností potahu je to, že míček z něj letí přímo ve směru pohybu pálky. DIGNICS 64 dokáže podržet míček na pálce déle díky svým výborným vlastnostem. Vyniká skvělým pocitem míčku při příjmu podání nebo v kontratopspinových výměnách. Navíc útočné údery mohou být zahrány s mnohem větší přesností než v minulosti, takže jsou mnohem efektivnější.

Technologie výroby

DIGNICS 64 je vyroben pomocí nové technologie Spring Sponge X, jež je výsledkem devítiletého vývoje. Cílem je dosáhnout větší dynamiky a síly. Také výdrž potahu je delší oproti potahům s technologií Spring Sponge. Výsledkem je rozdíl v dynamice a rychlosti. Spring Sponge X je klíčovou technologií k dosažení výborných vlastností potahu DIGNICS 64.

Byly vybrány vroubky s kódem No.64. Stejné jako mají potahy TENERGY 64. Z cca 200 vzorků byly vybrány takové, které nejlépe sedí v kombinaci s technologií Spring Sponge X. Tyto vroubky jsou známé pro možnost vložit maximum rotace do míčku.

Výsledkem vývoje je použití houby s tvrdostí 40 stupňů. To je o 4 stupně více, než je použito u potahu TENERGY 64. Ale díky vylepšeným vlastnostem získáte o 14% více pružnosti při stejné tvrdosti a váze.(*) Navíc potah není těžký, takže ho zvládnout i hráči zvyklí na TENERGY 64.
(*) Tvrdší houba u DIGNICS 64 ve srovnání s TENERGY 64, ale váha je téměř stejná. DIGNICS 64 má tvrdost 40 stupňů, TENERGY 64 pak 36 stupňů.

Vrchní guma se také vylepšila. Nyní lze do míčku snadněji vložit ještě více rotace, což je důležitá vlastnost při hře s plastovými míčky. Míček zůstává na potahu o něco déle díky unikátní pružnosti. Navíc, byla výrazně zvýšena odolnost gumy proti ohrání míčku. (*)

Detailní informace o potazích Dignics najdete zde: https://dignics.butterfly.tt

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10002002
Rotace: 96
Rychlost: 108
Kontrola: 75
Tvrdost: středně tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit