STIGA - Raketa Padel ARC 2

NOVINKAARC 2 navazuje na oblíbenou padelovou raketu ARC. Stejně jako její předchůdce je ARC 2 raketa s kulatým tvarem a ... Celý popis

SKLADEM

ARC 2 navazuje na oblíbenou padelovou raketu ARC. Stejně jako její předchůdce je ARC 2 raketa s kulatým tvarem a nízkým vyvážením, složená z Hypersoft Foam - jádra EVA se zvláštní hustotou pro maximální hratelnost. ARC 2 se může pochlubit aktualizovaným designem krku a drsným povrchem. Šíře rámu 38 mm.
Carbon Fusion, tenká povrchová vrstva z uhlíkových vláken, kombinovaná s několika vrstvami skelného vlákna, dělá tuto raketu velmi odolnou a zároveň poskytuje dobrou rychlost, pohodlí a kontrolu. Hrubý povrch Power Grip také umožňuje lepší přilnavost k míči pro větší rotaci a efekt ve hře. Díky prodloužené rukojeti je raketa ideální pro obouručný backhand. V kombinaci s velkorysou úderovou plochou a nízkým vyvážením je tato raketa perfektní pro začátečníky i zkušené hráče.

Nejlepší vlastnosti:
- Raketa na padel s velkou úderovou plochou pro dobrou kontrolu a větší efekt při hře.
- Carbon Fusion - tenká povrchová vrstva uhlíkových vláken dělá raketu odolnější a zlepšuje rychlost.

- Power Grip - hrubý povrch, který umožňuje dobrou rotaci míče.

- Delší úchop - ideální pro obouručný backhand.
- Skandinávský design od STIGA, s kulatým tvarem a nízkým vyvážením.
- Hmotnost: 365 (+/-10 g).
• Raketa má maximální délku 45,5 cm a je schválena pro všechny typy soutěží. Pouzdro není součástí dodávky.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12902403
Tvrdost: střední
Váha: 0.365 kg
Balení: 1 ks
Materiál: karbon

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit