DONIC - Junior + Twingo

Nabízíme Vám nejlevnější kompletovanou (lepenou) závodní pálku. Dřevo Junior s konkávním držátkem a ... Celý popis
SKLADEM

Nabízíme Vám nejlevnější kompletovanou (lepenou) závodní pálku. Dřevo Junior s konkávním držátkem a potahy DONIC Twingo o síle 1,8 mm dodají začátečníkům stabilní rotace a výbornou kontrolu pro zvládnutí prvních úderů.
Výborný poměr kvalita : cena. Vhodné pro začínající hráče, děti, amatérské hráče. Tedy pro všechny, kteří si chtějí užít hru a hobby pálka je pro ně nevyhovující.
Pálka je lepená u nás.

Výrobce: DONIC
Kód zboží: 33101302
Rotace: 70
Rychlost: 70
Kontrola: 80
Váha: 0.185 kg

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit