BUTTERFLY - Bryce Highspeed

Nejrychlejší potah, jaký kdy firma BUTTERFLY vyrobila Bryce Highspeed je softový potah vyvinutý firmou ... Celý popis

SKLADEM

Nejrychlejší potah, jaký kdy firma BUTTERFLY vyrobila

Bryce Highspeed je softový potah vyvinutý firmou BUTTERFLY. Navazuje na oblíbené potahy Bryce, ale na rozdíl od nich je při výrobě vrchní gumy použita zcela nová technologie Micro Layer. Díky ní se snížila vrchní guma a zvýšily se vroubky uvnitř gumy. Výsledkem je možnost udělit míčku mnohem větší rotaci, než u stávajících potahů a to díky tomu, že míček při kontaktu s pálkou více do potahu ´zapadne´.
Houba je vyrobena technologií High Tension. Kombinací těchto dvou výrobních postupů vznikl potah Bryce Highspeed, který je nejrychlejším potahem, jaký kdy BUTTERFLY kdy vyrobil.
Potah je určený pro vyloženě útočné hráče, kteří hledají maximum rotace pro své údery.
Potah se vyrábí v síle 1,7 - 1,9 - 2,1 mm.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10001601
Rotace: 96
Rychlost: 110
Kontrola: 64
Tvrdost: střední
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit