BUTTERFLY - Fan Zhendong Super ZLC

an Zhendong Super ZLC je prkno Butterfly obsahující dvě vrstvy unikátního karbonu s názvem Super ZLC. To je ... Celý popis

SKLADEM

an Zhendong Super ZLC je prkno Butterfly obsahující dvě vrstvy unikátního karbonu s názvem Super ZLC. To je speciální materiál vyvinutý v laboratořích Butterfly a jeho složení je přísně střežené know-how. Díky němu je výrazně větší sweet-spot, tedy místo, odkud je míček odehrán vždy stejně. Ale především se zvýšila kontrola, která je u takto rychlého prkna zcela výjimečná. Výsledkem je delší čas míčku na pálce a lepší kontrola balónku při pasivních úderech, ale zároveň obrovská dynamika v topspinových výměnách.
Ve srovnání s prknem Fan Zhendong ZLC je Super ZLC rychlejší při zachování vysokého stupně kontroly míčku. Použité dýhy dřev jsou totožné.
Pro koho je Fan Zhendong Super ZLC určeno?
Doporučujeme ryzím útočníkům, kteří preferují rychlé prkno. Především pak těm, kteří používají prkno ALC nebo ZLC a rádi by trochu zrychlili.
Jaké potahy na toto prkno použít?
Výhody Fan Zhendong Super ZLC nejlépe vyniknou ve spojení s potahy Butterfly Dignics a Tenergy.

Více informací o celé řadě pěti dřev Fan Zhendong naleznete zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/nase-tipy/fanzhendong

Držátko: konkávní (FL), rovné (ST), penholder
Přibližná váha (+/- 5 gramů): 92 gramů
Vrstvy: 5 + 2 Super ZLC
Velikost hlavy: 157 x 150 mm
Síla: 5.6 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10102207
Rychlost: 99
Kontrola: 64
Váha: 92 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit