BUTTERFLY - Harimoto Innerforce ALC

Prkno Harimoto Innerforce ALC bylo vyrobeno ve spolupráci s japonskou megahvězdou Tomokazu Harimotem, který jej již ... Celý popis

SKLADEM

Prkno Harimoto Innerforce ALC bylo vyrobeno ve spolupráci s japonskou megahvězdou Tomokazu Harimotem, který jej již s úspěchem používá.

Prkno se skládá z pěti dřevěných dýh a dvou vrstev ALC karbonu. Ty jsou umístěny přímo na střední vrstvě stejně jako je to u všech dřev vyrobených technologií Innerforce. To dodává hráči měkčí pocit míčku na pálce a zvyšuje tzv. dwell time (tj. čas, po který je míček v dotyku s pálkou).

Harimoto Innerforce ALC má charakteristiku jako všechna ALC prkna. Precizní, středně tvrdé s dynamikou dodanou karbonem ALC. Přesto disponuje lepší kontrolou a snadným ovládáním především u topspinových úderů.
Je určené útočným hráčům s převahou topspinových úderů z obou stran.

Recenze na prkno: https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/recenze-produktu/recenze-harimoto



Vrstvy: 5 + 2 ALC karbon
Velikost hlavy: 158 x 152 mm
Síla: 6.0 mm
Rozměr držátka: FL - 100x25x34mm, ST - 100x23x28mm, AN - 100x25x34mm

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10101909
Rychlost: 95
Kontrola: 67
Váha: 85 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit