BUTTERFLY - Innerforce Layer ZLF

Innerforce s ZLF karbonem Prkno Innerforce Layer ZLF z novinek BUTTERFLY 2017 nabízí velmi příjemný a měkký ... Celý popis

SKLADEM

Innerforce s ZLF karbonem

Prkno Innerforce Layer ZLF z novinek BUTTERFLY 2017 nabízí velmi příjemný a měkký pocit míčku na pálce a konstantní odskok míčku z každé části hlavy prkna. Díky použití ZLF karbonu se zvýšila stabilita a přesnost, což ocení především útočníci, kteří spoléhají na kontrolu.

Prkno doporučujeme všem, kteří hledají příjemný pocit míčku na pálce a stabilní odskok.

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10101703
Rychlost: 95
Kontrola: 65
Váha: 90 g
Vrstvy: 5+2
Balení: 1 ks
Materiál: karbon
ITTF: ano
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit