STIGA - Allround Classic Cybershape

NOVINKAAllround Classic Cybershape - moderní klasika STIGA 2024 Když se prkno Allround Classic v roce 1967 poprvé objevilo ... Celý popis

SKLADEM

Allround Classic Cybershape - moderní klasika
STIGA 2024
Když se prkno Allround Classic v roce 1967 poprvé objevilo na scéně, rychle se stalo oblíbenou. Tato všestranná klasika s pěti vrstvami exkluzivního dřeva a legendárním pocitem STIGA je nyní k dispozici v nové verzi s jedinečným Cybershape designem.
S Allround Classic Cybershape budete mít nejen spolehlivé prkno a skvělý herní pocit s kontrolou, ale získáte také oblíbený Cybershape design s větší, optimální úderovou plochou a těžištěm, které je na hlavě prkna výše. Větší sweet-spot znamená, že můžete dosáhnout stabilnějšího dopadu a rychlejších úderů bez obětování kontroly. Allround Classic Cybershape je ideální jak pro začátečníky ve stolním tenisu, tak pro zkušenější hráče.

Nejlepší vlastnosti ALLROUND CLASSIC CYBERSHAPE

Skutečná klasika STIGA s designem Cybershape
Větší sweet-spot výše na prkně poskytuje rychlejší údery bez ztráty kontroly.
Všestranné 5-ti vrstvé prkno s nízkou hmotností, skvělým citem a ovladatelností - a nyní s jedinečným Cyberspahe designem.
Spolehlivé dřevo s nezaměnitelným pocitem STIGA a větší, optimální úderovou plochou.
Vhodné pro začátečníky i zkušenější hráče.
Exkluzivní čočky z nerezové oceli.

Výrobce: STIGA
Kód zboží: 12102402
Rychlost: 68
Kontrola: 88
Váha: 83 g
Vrstvy: 5
5
Balení: 1 ks
Materiál: Dřevo
Záruka: 2 roky

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit