BUTTERFLY - Ilius B

lius B je první potah BUTTERFLY typu tráva (dlouhé vroubky) s houbou vyrobenou technologií ASD (Absorber Sponge ... Celý popis

SKLADEM

lius B je první potah BUTTERFLY typu tráva (dlouhé vroubky) s houbou vyrobenou technologií ASD (Absorber Sponge Drop). Ta velmi dobře absorbuje útočné údery soupeře, využívá jejich rychlost a ostře je vrací zpět soupeři. Houba je tvrdá (48 stupňů) a proto se vroubky více ohýbají a dosahují tak nevyzpytatelných rotací pro protivníka. Vroubky jsou úzké a vysoké a jejich trvanlivost je dvojnásobná ve srovnání s potahem Feint Long III.
Ilius B je o cca 10% rychlejší než Ilius S.
Potah je určený pro obranáře preferující hru u stolu, bloky a čop-bloky.
Vše o nových potazích Ilius B a S najdete zde:
https://www.butterfly-global.com/en/product/ilius/
Výborná recenze tohoto potahu od Kryštofa Přídy zde:
https://www.vsenastolnitenis.cz/cz/blog/recenze-produktu/recenze-ilius

Výrobce: BUTTERFLY
Kód zboží: 10002102
Rotace: 50
Rychlost: 70
Kontrola: 65
Tvrdost: tvrdá
Váha: 0.1 kg
Balení: 1 ks
ITTF: ano

Přidat komentář

Tato diskuze slouží výhradně ke komentářům týkajících se daného produktu. Příspěvky se v diskuzi zobrazují okamžitě. Účel této diskuze je získání potřebných informací a zodpovězení otázek týkajících se daného produktu, neslouží tedy pro řešení problémů zákazníků. Pro řešení jakýchkoli problémů zákazníků prosíme o kontaktování naší zákaznické podpory (tel.: 222 718 279, mail: info@stenmarketing.cz). V případě komentářů nesouvisejících s danou tématikou, příspěvků, které obsahují vulgarismy, xenofobní chování, pomluvy, ale i odkazy na konkurenční provozovatele či konkurenční produkty, si STEN marketing s.r.o. vyhrazuje právo tyto komentáře smazat. Děkujeme za pochopení.


Bezpečnostní kód
Obnovit